LES CONDICIONS CLIMATOLÒGIQUES NO ENS ATUREN !!

... Un any més el temps no ens acompanya. Fins la data actual tots aquells que es mouen al voltant dels carpòfors han vist truncades les il·lusions posades en els projectes i activitats previstos entre l'acabament de l'estiu i els inicis de la tardor. La gent està desitjosa de tot alló que flaira a bosc.

En un periode molt curt de temps ens hem mogut entre "... poc i massa...", tot i així,  el Grup Boletaire Bescanoní ha assolit el seu XXI aniversari igualant el nivell de la seva Mostra, com en edicions anteriors.

La abundant pluja (després de ratllar la sequera),  present durant tota la jornada, no va impedir l'assistència intermitent de public al Polivalent de Bescanó, que de portes obertes va oferir  novetats i el més important,... un total de 105 espècies. Tot un éxit, tenint en compte l'anterior.

Escribir comentario

Comentarios: 5
 • #1

  Del Lever (sábado, 04 febrero 2017)


  Valuable info. Fortunate me I discovered your website by chance, and I am shocked why this accident did not happened in advance! I bookmarked it.

 • #2

  Karolyn Castellano (domingo, 05 febrero 2017 18:28)


  It's awesome for me to have a website, which is valuable in favor of my know-how. thanks admin

 • #3

  Stephine Golub (lunes, 06 febrero 2017 04:34)


  Excellent site you have here but I was wanting to know if you knew of any community forums that cover the same topics talked about here? I'd really like to be a part of online community where I can get responses from other experienced individuals that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Thanks!

 • #4

  Kip Stockton (lunes, 06 febrero 2017 09:07)


  Hello to every body, it's my first go to see of this web site; this web site carries remarkable and truly good information in support of readers.

 • #5

  Fallon Alcina (martes, 07 febrero 2017 01:44)


  Thanks for one's marvelous posting! I really enjoyed reading it, you can be a great author. I will make sure to bookmark your blog and will often come back very soon. I want to encourage that you continue your great posts, have a nice day!

col·laboradors