LES CONDICIONS CLIMATOLÒGIQUES NO ENS ATUREN !!

... Un any més el temps no ens acompanya. Fins la data actual tots aquells que es mouen al voltant dels carpòfors han vist truncades les il·lusions posades en els projectes i activitats previstos entre l'acabament de l'estiu i els inicis de la tardor. La gent està desitjosa de tot alló que flaira a bosc.

En un periode molt curt de temps ens hem mogut entre "... poc i massa...", tot i així,  el Grup Boletaire Bescanoní ha assolit el seu XXI aniversari igualant el nivell de la seva Mostra, com en edicions anteriors.

La abundant pluja (després de ratllar la sequera),  present durant tota la jornada, no va impedir l'assistència intermitent de public al Polivalent de Bescanó, que de portes obertes va oferir  novetats i el més important,... un total de 105 espècies. Tot un éxit, tenint en compte l'anterior.

5 comentarios

PARTICIPACION SORTEIG DE NADAL

Com de costum, ja tenim a la vostra disposició les butlletes.

Si ho desitja, pot participar amb el nostre Grup al SORTEIG DE NADAL fent click aquí  omplint les dades del formulari, indicant-nos el vostre telèfon.

0 comentarios

XXI EXPOSICIÓ DEL BOLETS

Aquest any, com podeu comprovar, presentem novetats.

 

- Exposició de fotografia micológica a carrec de l'Àlex Alonso, que en lloc de caçar   bolets caça imatges i les converteix en art.

- Primer concurs fotogràfic amb dos categoríes, segons edats.

- Primera trobada d'intercanvi de xapes de cava.

- Edició limitada d'ampolles de cava commemoratives.

- Fira i jocs per a mainada.

 

Paral·lelament tindran lloc les primeres jornades gastronòmiques, els dies 4, 5 i 6 de Novembre.

 

No hi falteu !!!

1 comentarios

col·laboradors