Descarga
BASES CONCURS
bases fotografia.pdf
Documento Adobe Acrobat 151.7 KB

3er. CONCURS DE FOTOGRAFIA

 

No ha estat aquest 2013 un bony any per els bolets, tot i que les prediccions ens prometien el millor de feia 18 anys. Poca tinta ha corregut i per aixó passarem plana fent merescuda referència al guanyador del concurs d'enguany , en José Ángel Arroyo, que amb el seu bolet de tinta ens dòna matèria per escriure aquestes ratlles i com no , donar fé de la consolidació del concurs amb l'augment de participants i del nivell. Que gaudeixi d'un bon apat al restaurant col·laborador Local Social de Mas Llunés.

 


Iván Coca Bosch

2n. CONCURS DE FOTOGRAFIA

 

En aquesta edició, com no podia ser d'una altra manera, es va donar continuïtat al que vam posar en marxa a la XXIIª mostra, per als aficionats a la fotografia micològica. L'interès que desperta aquest concurs va en augment, doncs la major part dels partticipantes van ser alumnes de centres de la vila. Aquest fet ens anima a continuar en posteriors exposicions, encara més, si tenim en compte la qualitat d'alguns treballs, propis de veritables professionals. Com a prova d'això, reproduïm la fotografia guanyadora d'aquest certamen, obra d'Iván Coca Bosch. Des d'aquí animem als més joves a seguir estimant i gaudint de la natura, des d'una vessant més artística.
A tots ells, gràcies per la seva participació.

Salvador Fàbrega Font

1er. CONCURS DE FOTOGRAFIA

 

 

Una de les novetats que es vàren presentar a la XXI ª mostra de bolets va estar el concurs fotogràfic. En Salvador Fàbrega va ésser el guanyador d'entre una vintena de treballs. El President del Grup Boletaire, Pau Frigola i el Mico-Fotógraf Àlex Alonso, membre del jurat, vàren fer entrega del premi consistent en un val per a dues persones per degustar el sopar en un dels restaurants participants a les jornades gastronómiques. 

col·laboradors